Jocany  Crowd  Services

                                                                                                                Chauffeursdiensten & Security

                                                         Chauffeursdiensten:

U kent dat wel, in drukke perioden heeft u net die ene chauffeur extra nodig om een geplande rit of extra verkregen rit opdracht door te laten gaan. Misschien is dit dan het moment om eens met     Jocany Crowd Services contact op te nemen. 


 Touringcar:

Er zijn vele redenen om met de bus te reizen. Misschien heeft u welde plannen om met uw medewerkers, collega's of familie een leuke dag uit te gaan. Onder het motto 'samen uit, samen thuis' is deze dag het leukst om dit met z'n allen van start tot einde in een bus te gaan beleven. 

Er zijn ook vele bestemmingen om naar toe te reizen. Voor alleen een dag of wellicht langer.  Dichtbij of wat verder weg.  Zo zijn er o.a.  de volgende mogelijkheden:  

- Dagtochten

- Schoolreis of Personeelsuitje

- Stedentrip  of Ouderenreis  (Privé) Chauffeur:

Een (privé) chauffeur kan, om wat voor reden dan ook, handig zijn. U wordt thuis opgehaald of spreektop een andere plaats af.  U heeft alle tijd om te doen waar u zin in heeft, terwijl de chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming rijdt! 

Wanneer zou u een (privé) chauffeur nodig kunnen hebben?

- als u niet kunt of mag rijden o.a. om medische redenen

- als u in de auto nog een vergadering of bespreking wilt voorbereiden

- uw (of een gehuurde) oldtimer laten besturen tijdens de trouwdag                           Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en tarieven om een uitje of reis te  laten organiseren  of uitvoeren.